Ads 468x60px

Kirjoittajat

Mika Laaksonen
Partner, KPMG:n tietoturvapalveluiden vetäjä
Pitkän linjan tietoturvavaikuttaja ja ammattilainen.
KPMG:llä vuodesta 2002
Antti Alestalo
Tietoturvan joka paikan höylä. Teknisen tietoturvan alueella erityisesti murtotestauksen, web-sovellusten ja automaatiojärjestelmien tietoturvatestauksen osaaja. Blogin ylläpitäjä.
KPMG:llä vuodesta 2007

Kristian Backman
Kristian on SABSA:n sertifioima arkkitehti, joka on yli viidentoista vuoden ajan tehnyt työtä liiketoiminnan kehittämisen, varmistamisen ja turvaamisen parissa. Kristian on kerännyt laajan kokemuksen arkkitehtuurin hallinnasta ja sen kehittämisestä eri toimialoilla
KPMG:llä vuodesta 2012
Mika Iivari
Vastaa KPMG:llä hallinnollisen tietoturvan palveluista. Tuntee hyvin sekä spesifit rahoitusalan vaatimukset että kansalliset ja kansainväliset tietoturvastandardit. Kaksi omaa jatkuvuussuunnitelmaa. KPMG:llä vuodesta 2005
twitter.com/miivari
Ilja Ikonen
Hallinnollisen tietoturvallisuuden asiantuntija.
KPMG:llä vuodesta 2015.
Olli Knuuti
Hallinnollisen tietoturvan asiantuntija, jonka voi löytää touhuamasta vaikkapa liiketoiminnan jatkuvuussuunnittelun tai vaatimustenmukaisuuden parista.
KPMG:llä vuodesta 2010
Antti-Jussi Tuumi
Hallinnollisen tietoturvan asiantuntija, jonka erityisosaamiseen kuuluu fyysinen tietoturvallisuus ja sen kehittäminen, vaatimustenmukaisuus sekä KATAKRI. Vasta-alkanut nyrkkeilijä ja vannoutunut raskaan musiikin ystävä.
KPMG:llä vuodesta 2014
Harri Pienimäki
Hallinnollisen tietoturvallisuuden asiantuntija, jonka kiinnostuksen kohteina erityisesti ISO27001, KATAKRI ja alihankinnan tietoturvallisuushaasteet sekä fyysisen tietoturvallisuuden kehitystehtävät.
KPMG:llä vuodesta 2013
Anssi Porttikivi
Tietoturvaguru, nörtti ja nethead. Nyt kymmenen vuotta teknisen tietoturvan parissa, mutta kaikki tekniikan inhimillis-yhteiskunnallis-kaupallinen mielekkyys kiinnostaa. Rob Pike -fani. KPMG/Telewarella vuodesta 2000.
Jukka Uusitalo
Kaupallisesti koulutettu kokonaisarkkitehti. Uskoo liiketoiminnan tavoitteista lähtevän kokonaisarkkitehtuurisuunnittelun voimaan. Kokemusta ICT-, tietohallinto- ja kokonaisarkkitehtuurihankkeista yli 30 vuoden ajalta. KPMG:llä vuodesta 2015.
Pauli Wihuri
KPMG:llä syyskuusta 2015 ja vuosina 1993-2000. Koko työurani olen tavalla tai toisella ollut etsimässä optimaalisia tapoja varmistaa yrityksen strategisten, taktisten ja operatiivisten tavoitteidensa toteutumisessa ja suojaamassa yritysten arvokasta omaisuutta.
twitter.com/pmw0