Ads 468x60px

tiistai 31. lokakuuta 2017

KPMGTechGuru - koulutusohjelma
Haluatko työpaikan, jossa pääse kehittymään huippuosaajaksi alalla, jossa ei työttömyys uhkaa?

KPMG haluaa omalta osaltaan edistää nuorten työllistymistä ja tarjota mielenkiintoisia 
uramahdollisuuksia vastavalmistuneille tai opintojen loppuvaiheessa oleville tulevaisuuden lupauksille. Haemme nyt 10 tulevaisuuden lupausta KPMGTechGuru–ohjelmaan. Tämä ohjelma kattaa meillä Cyber security, Identiteetinhallinta ja IT Neuvontapalvelu – liiketoiminta-alueet.

KPMG on maailmanlaajuisesti kyberturvallisuuden ja IAM konsultoinnin markkinajohtaja. Suomessa meillä on markkinan kokoon nähden poikkeuksellisen suuri tiimi ja pystymmekin tukemaan myös ulkomaan kollegoitamme mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Asiakkaina meillä on lukuisia maailman johtavia yrityksiä eri toimialoilta. Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen saatat työskennellä suomalaisten suuryritysten, valtionhallinnon organisaatioiden sekä yrittäjävetoisten PK-yritysten kanssa tai saatat pyöriä ympäri maailmaa globaalien asiakkaidemme toimeksiannoissa.

Tässä blogissa suomalaiset asiantuntijamme ovat vuosien saatossa käyneet läpi ajankohtaisia aiheita ja kirjoittaneet työtämme ja asiakkaitamme koskettavista aiheista. Lukemalla tätä blogia saat hyvää käsitystä siitä, millaista osaamista miellä on ja minkä aiheiden ympärillä tekemisemme muun muassa pyörii.

Mitä tarjoamme?
   6kk määräaikaisen työsopimuksen ja mahdollisuuden pysyvään työsuhteeseen
   Kattavan koulutusohjelman arvoltaan noin 10.000 €, sisältäen muun muassa:
   Tietoturvasertifiointikoulutuksia ja ammattitutkintoja sekä tuotekoulutuksia
   Identiteetinhallinnan tuote- ja metodologiakoulutuksia
   IT projektihallinnan, arkkitehtuurin sekä esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmien ja teknologiakumppanuuksiemme koulutuksia
   Loistavan työyhteisön ja yhteishengen
   Mielenkiintoiset projektit ja asiakkaat sekä suomessa että globaalisti


Mahdollisuuden päästä osaksi:
   mailman johtavaa, globaalia Cyberturvallisuuden asiantuntijatiimiä (Lähde: Forrester Research Inc. report, The Forrester Wave™: Information Security Consulting Services 2017)
   CIO Advisory alueen konsultointitiimiä, jonka IDC on tunnistanut johtajaksi “Digital Transformation Consulting and Systems Integration Services” -alueella.
   yhtä KPMG:n suurinta ja osaavinta Digitaalisen Identiteetinhallinnan tiimiä.

Laita siis hakemus sisään ja tule osaksi voittajatiimiä!
https://home.kpmg.com/fi/fi/home/tyopaikat/KPMG-Tech-Guru.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti