Ads 468x60px

tiistai 6. syyskuuta 2016

Tietoturvaguruksi Cyber Academyssa

Heipsan,
Minä olen myös uusi kasvo KPMG:llä!

Valmistuin vuonna 2014 lakiekonomiksi Vaasan yliopistosta ICT-juridiikan linjalta. Jottei valmistumisen jälkeen olisi ollut “liikaa” vapaa-aikaa työelämän ohella, päädyin sitten vielä jatko-opiskelijaksi. Tällä hetkellä väitöskirjaprojektini Vaasan yliopiston talousoikeudellisen informaation tutkimusryhmässä on puolessa välissä, tutkimusaiheenani on organisaatioiden tietoturva ja lainsäädäntö. Taustastani johtuen, hakeminen KPMG:n Cyber Academyyn oli luonteva uravalinta ja mahdollisuus, jonka ohitse en voinut kulkea.

Olen onnellinen valinnoistani, sillä tällä hetkellä olen unelmaduunissani. Kuulun cyber-yksikössämme hallinnolliseen tietoturvatiimiin. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja minusta tuntuu, että jokainen päivä on erilainen. Työn ohella on myös paljon koulutuksia, jotka tukevat työssä oppimista. Lisäksi meillä on mahdollisuus suorittaa ammattisertifikaatteja. Ja mikä parasta: Työyhteisö on huikea. Täällä on hyvä yhteishenki ja työnteossa on pilke silmäkulmassa, minkä takia työpaikalla viihtyy hyvin. Työkavereiden kanssa on kiva viettää aikaa myös vapaa-ajallakin, itse olen ehtinyt jo muun muassa osallistumaan työporukan Tallinnan reissulle.

Kolme viikkoa on mennyt nopeasti. Odotan innolla syksyn tuomia uusia haasteita ja toivon oppivani paljon uutta ja kehittyväni ajan kuluessa oikeaksi kyberguruksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti