Ads 468x60px

tiistai 2. helmikuuta 2016

Analyytikot: KPMG tietoturvapalvelujen johtava asiantuntijaForrester Research Incin tuottama The Forrester Wave™: Information Security Consulting Services, Q1 2016 -raportti nostaa KPMG:n johtavaksi tietoturvapalvelujen tarjoajaksi kansainvälisesti. Asiakkaat kuvasivat KPMG:n erityisiksi vahvuuksiksi strategisia neuvontapalveluja, asiantuntijuutta ja joustavuutta palveluiden toimittamisessa.

Forrester Researchin raportin mukaan KPMG on osoittanut kyberturvallisuuden olevan sen keskeinen liiketoiminta-alue. Kyberturvallisuus on myös noussut yhdeksi KPMG:n kuudesta strategisesta kasvualueesta. Raportin mukaan KPMG:n maailmanlaajuisessa verkostossa strategiseen kasvuun panostaminen näkyy muun muassa toteutuneina yrityskauppoina ja investointeina tutkimukseen ja kehitykseen. Viimeisen 16 kuukauden aikana KPMG:n jäsenyritykset ovat hankkineet useita alan merkittäviä palveluntarjoajia, joista yksi on Suomen KPMG:n tammikuussa 2015 hankkima, identiteetinhallintaan erikoistunut Trusteq Oy.

− Suomessa KPMG on panostanut kyberturvapalveluiden kasvattamiseen jo pidemmän aikaa, ja kasvumme on ollut vahvaa niin orgaanisesti kuin yritysostojen kautta. Kuulumme KPMG:n suurten kyberturvayksiköiden joukkoon, toteaa KPMG:n Suomen ja Pohjoismaiden kyberturvapalveluista vastaava Mika Laaksonen

− Kyberturvallisuus ei ole enää ainoastaan teknologiaan ja riskeihin liittyvä asia, vaan siitä on tullut keskeinen innovoinnin osatekijä. Kyberturvallisuuden merkitys kasvaa entisestään neljännen teollisen vallankumouksen aikana esimerkiksi robotiikan ja keinoälyn lisääntymisen myötä, jatkaa Laaksonen. 


KPMG on maailmanlaajuinen asiantuntijayritysten verkosto, joka tarjoaa tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita. Toimimme 174 000 henkilön voimin 155 maassa ympäri maailmaa. KPMG-verkoston jäsenyritykset ovat Sveitsissä rekisteröidyn KPMG International Cooperativen ("KPMG International") jäseniä. Jokainen jäsenyritys on juridisesti itsenäinen ja erillinen yhteisö. Suomessa KPMG:n palveluksessa on yli 900 henkilöä 23 paikkakunnalla.

The Forrester Wave is copyrighted by Forrester Research, Inc. Forrester and Forrester Wave are trademarks of Forrester Research, Inc. The Forrester Wave is a graphical representation of Forrester's call on a market and is plotted using a detailed spreadsheet with exposed scores, weightings, and comments. Forrester does not endorse any vendor, product, or service depicted in the Forrester Wave. Information is based on best available resources. Opinions reflect judgment at the time and are subject to change.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti