Ads 468x60px

maanantai 2. helmikuuta 2015

KPMG:lle akkreditointi ISO 27001 -sertifikaattien myöntämiseenFinnish Accreditation Service (FINAS) on todennut KPMG IT Sertifiointi Oy:n päteväksi myöntämään ISO 27001 -sertifiointeja ja akkreditoinut yrityksen 30.1.2015 akkreditointitunnuksella S045.

Käytännössä akkreditointi tarkoittaa sitä, että KPMG voi tarkastaa organisaatioiden tietoturvallisuuden hallintaa ja käytäntöjä ja myöntää näille tietoturvallisuuden hallinnan sertifikaatin (ISO 27001), mikäli tarkastuksen kohde täyttää standardin vaatimukset. Sertifioinnin ja muiden varmennuslausuntojen avulla organisaatioiden on helpompi osoittaa omille asiakkailleen tietoturvallisuuden olevan riittävällä tasolla ja vähentää asiakkaiden suorittamien auditointien määrää. Sertifioinnit ovat merkittävä myyntivaltti ja niiden sekä muiden varmennuslausuntojen avulla toimintaa ja palveluiden hallintaa on mahdollista tehostaa.

  • Akkreditointi laajentaa jälleen KPMG:n palvelutarjontaa kyberturvallisuuteen liittyen ja mahdollistaa meille Suomen markkinoilla ainutlaatuisen palvelukonseptin, jossa on mahdollista yhdistää erilaisia varmennuslausuntoja ja auditointeja.
  • Asiakas saa meiltä "yhden luukun periaatteella" ISAE-varmennuslausunnot, ISO 27001 -sertifioinnit sekä tarvittaessa myös viralliset KATAKRI-, tietoturvataso- ja Kanta-palveluihin liittyvien tietojärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arvioinnit, joita voi suorittaa vain hyväksytty tietoturvallisuuden arviointilaitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti