Ads 468x60px

perjantai 14. helmikuuta 2014

Tervetuloa kuulemaan KPMG Global Energy Institute -webcastia Cyber security evolution - What boards are talking about

Tiistai, 18. Helmikuuta 2014
19.00–20.00 (UTC+2, 12:00-13:00 EST)
                       

Tervetuloa kuulemaan KPMG Global Energy Institute -webcastia aiheesta Cyber security evolution – What boards are talking about. Esitys on englanninkielinen.

Kyberrikollisten ja haktivistien toiminnan aiheuttamat uhat ovat määrällisesti kasvussa ja entistä ammattitaitoisempia. Teknologian kehitys ja uudet tavat työskennellä ovat tehneet organisaatiosta entistä haavoittuvampia. Esimerkiksi etäyhteydet, big data, pilvipalvelut, on-demand -palvelut ja mobiiliteknologiat aiheuttavat uuden tyyppisiä riskejä.

Tietomurrot ja kyberhyökkäykset ovat toistuvasti otsikoissa ja ovat nousseet myös yritysjohdon agendalle. Lainsäädännöllisten sekä muiden vaatimusten tiukentumisen johdosta yritysten on pystyttävä osoittamaan, että kriittinen informaatio ja toiminnot on asianmukaisesti suojattu.

Osallistumalla tähän webcastiin opit kuinka mitata ja kehittää tietoturvaohjelmia ja -hankkeita, ja kuinka uusimmat trendit voivat vaikuttaa liiketoimintasi kannalta kriittiseen informaatioon.

Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa:

  • Johdanto kyberuhkien evoluutioon
  • Kyberuhkien kenttä - kuinka energiatoimiala reagoi?
  • Kuinka vastata johdon kysymykseen: Olemmeko valmistautuneet uusien kyberuhkien varalle? - Kyberturvallisuuden kypsyysarvioinnit
  • Välittömät toimenpiteet - Kymmenen avainkysymystä kybertuvallisuusohjelman arviointiinKPMG Global Energy Institute - lisätietoa:
KPMG Global Energy Institute (GEI) on perustettu avoimeksi keskustelupaikaksi, jossa energia-alan johtajat voivat jakaa tietoa ja kokemuksia, ja löytää toimialan tuoreimman tietämyksen uusiin haasteisiin ja tuleviin trendeihin liittyen.

Varaa kalenteriisi paikka 12. vuotuiseen KPMG Global Energy -konferenssiin (GEC). Lisätietoa KPMG Global Energy -konferenssin verkkosivuilla.


Osallistujat voivat ansaita yhden CPE-pisteen tästä audiowebcastista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti