Ads 468x60px

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

KPMG aktiivisesti mukana Suomen tietoturvaklusterissa FISC:ssäKPMG on aktiivisesti mukana suomeen vuonna 2012 perustetussa tietoturvaklusterissa (FISC). KPMG:n tietoturvapalveluiden vetäjä Mika Laaksonen toimii klusterin hallituksen varapuheenjohtajana. 

Tietoturvaklusterin keskeisenä tavoitteena on edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja osaltaan auttaa luomaan suomesta maa, joka tunnetaan erityisesti hyvästä tietoturvaosaamisestaan. Keskeisenä asiana FISC:n toiminnassa on Suomen kyberstrategian implementoinnin tukeminen, sillä merkittävä osa Suomen tietoturvaosaamisesta niin konsultointi kuin tuotemielessä on FISC:n jäsenyrityksissä, joita on noin 30.

KPMG:llä on hyvä mahdollisuus olla keskeisessä roolissa tässä kyberstrategian implementointityössä, sillä meillä on erityistä osaamista niin tietoverkkojen ja IT-laitteiden suojaamisesta kuin niihin hyökkäämisestä.  Lisäksi järjestämme monia tietoturvallisuuden hands-on kursseja, joissa opetetaan IT-laitteiden sekä prosessienohjausjärjestelmien puolustamista ja niihin hyökkäämistä.  Globaalina yrityksenä meillä on laaja näkyviin siihen, miten kyberstrategiaan on toteutettu eri maissa ja miten maailman suurimmat yritykset ovat suojanneet esimerkiksi prosessienohjausjärjestelmänsä tai järjestäneet tietoturvaloukkausten havainnoinnin ja niihin reagoinnin.

Lisätietoja Suomen tietoturvaklusterista: FISC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti