Ads 468x60px

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Hello sailors! KPMG:n suosittu Tietoturvaristeily rantautuu tänä vuonna Tallinnaan!

Ohoi! KPMG järjestää tämänkin vuoden toukokuussa yhteistyökumppaniensa kanssa suositun Tietoturvaseminaarin. Seminaari on aiemmin pidetty laivalla, mutta tänä vuonna rantaudumme Tallinnaan ja itse seminaari pidetään Tallink City -hotellissa 23.-24.5.2013. 

Tietoturvallisuudessa on kuluneen vuoden aikana tapahtunut paljon ja edessä on monia muutoksia. Edellisen risteilyn jälkeen tietoisuuteemme on tullut useita erilaisia tietomurtoja, joista osa olisi ollut helposti estettävissä ja osa puolestaan on ollut teknisesti edistyksellisiä. Euroopan Unioni on julkaissut luonnoksen tietosuoja-asetuksesta ja Suomessa tietoturvavaatimusten joukko on vahvistunut KATAKRI-vaatimuksilla, suomalainen tietoturvaklusteri on perustettu edistämään suomalaista tietoturvaosaamista sekä valtionhallinto on laatinut kyberturvallisuuden strategian. Viranomaisnäkökulman seminaariin siivittää Viestintäviraston Erka Koivunen.

Tule mukaan verkostoitumaan ja keskustelemaan KPMG:n asiantuntijoiden ja kumppanien kanssa ajankohtaisista ja tulevista tietoturvallisuuden trendeistä, haasteista ja ratkaisuista!

Ilmoittaudu täällä: https://events.kpmg.fi/Default.aspx?tabid=903&TapahtumaID=38264

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti