Ads 468x60px

perjantai 11. marraskuuta 2011

Etsimme nyt tietoturvatiimiimme Helsinkiin IAM-asiantuntijaa

IAM-asiantuntijaa

suunnittelemaan ja arvioimaan mm. finanssi ja julkishallinnon asiakkaidemme käyttövaltuuksiin ja pääsynhallintaan liittyviä ratkaisuja ja kehittämään käyttövaltuushallinnan prosesseja. Tuot oman asiantuntijuutesi sekä teknisen että hallinnollisen tietoturvatiimin projekteihin neuvonantajan ja auditoijan roolissa. Osaat arvioida kriittisesti ratkaisujen järkevyyttä ja tehdä suunnitelmia asioiden parantamiseksi. Tehtävänkuvassa voidaan huomioida mahdollinen erityisosaamisesi.

Edellytämme sinulta käyttövaltuushallinnan ratkaisujen suunnittelu- ja toteutusosaamista kansainvälisesti tunnetuilla kaupallisilla järjestelmillä, sekä suomalaisten ratkaisujen tuntemista. Tunnet käyttövaltuushallinnan prosessit ja tiedät miten niitä automatisoidaan kustannustehokkaasti. Olet perehtynyt PCI-DSS ja Vahti määrityksiin. Katsomme eduksi auditointi- ja IT-arkkitehtuuriosaamisen. Arvostamme myös osaamista kokonaisarkkitehtuurien ja käyttöpalvelujen alueilla.

Sinulla on aito halu kehittyä edelleen tietoturvallisuuden ja riskienhallinnan huippuammattilaiseksi muiden asiantuntijoidemme rinnalle. Olet mahdollisesti jo suorittanut tietoturvaan liittyviä sertifiointeja, kuten CISA ja CISSP tai valmistajakohtaisia sertifiointeja. Tuotat sujuvasti tekstiä suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme Sinulle
mielenkiintoisen tehtävän suuressa kansainvälisessä organisaatiossa, toimivan ja osaavan työyhteisön, viihtyisän työympäristön, monipuoliset vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä joukon muita työsuhteeseen liittyviä etuja.

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Siirry elämässä eteenpäin meidän kanssamme!

Lisätietoa tehtävästä antavat
Mika Laaksonen puh. 020 760 3337 sekä Kaapro Kanto puh. 020 760 3262.

Toimi nopeasti! Täytä hakulomake www.kpmg.fi/rekrytointi -sivuilla mahdollisimman nopeasti kuitenkin viimeistään 27.11.2011.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti