Ads 468x60px

torstai 24. huhtikuuta 2014

RSA järjestää GRC-päivällisen ravintola Sipulissa 15.5. kello 17.00



Koska KPMG:n tietoturvaristeilyn järjestäminen nyt keväällä osoittautui hieman haasteelliseksi päällekkäisten tilausuuksien ja mahdollisesti myös tilajärjestelyiden suhteen, kyseisen tilausuuden kumppaneista RSA järjestää erillisen tilausuuden.  Tilaisuus on tarkoitettu yritysten ja julkishallinon johdolle, joiden vastuulla ovat mm. riskienhallinta, sisäiset ja ulkoiset tarkastukset, compliance, tietohallinto ja tietoturva.

******************************************
RSA järjestää GRC-päivällisen ravintola Sipulissa 15.5. kello 17.00. Tilaisuudessa  David Walter, General Manager of GRC in RSA EMEA pitää esityksen aiheesta Risk Intelligence: Harness and Exploit Risk for Competitive Advantage.

We are moving to a world where risk management will become the primary source of competitive advantage. Rather than avoiding risk, organizations need the ability to embrace risk. Organizations will make money by taking intelligent risks and lose money by failing to manage risk intelligently. This presentation will show how RSA solutions can empower organizations to harness and exploit risk through efficient, streamlined decision-making; enabling the business to move quickly and predictably.

Tilaisuus on tarkoitettu yritysten ja julkishallinon johdolle, joiden vastuulla ovat mm. riskienhallinta, sisäiset ja ulkoiset tarkastukset, compliance, tietohallinto ja tietoturva.

Ilmoittautuminen viimeistään 30.4. mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä pääruoka (liha/kala) sekä mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Lisätietoja tilaisuudesta saa Heikki Koposelta, heikki.koponen@rsa.com tai 040-5110026.


Menu
                       
Parsaa ja jättikatkaravun pyrstöjä escabeche
Perlage Terre di Chieti Bianco 2011, Italy        
***
Kuohkeaa korvasienikeittoa ja haudutettua villisian niskaa
Trapiche Oak Cask Chardonnay, Argentina
***
Grillattua rotukarjan sisäfileetä, vuohenjuustoa ja portviinikastiketta
Nauta Monastrell Crianza 2009, Spain

Paahdettua siikaa, latva-artisokkaa ja sahramia
Sileni Sauvignon Blanc, New Zealand
***
Pistaasileivos, basilikaa ja mansikkaserbetti
Tabali Late Harvest Muscat, Chile 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti